בין שלל מקומות האוכל בבאר שבע מסתתרת פנינה קולינרית שלאט־לאט תופסת את מקומה בראש רשימת ההמבורגרים הכי טובים בעיר אל קאפונה. המסעדה, הממוקמת ברחוב רינגנבלום, מציעה חוויית המבורגר שאין דומה לה: חומרי גלם מוקפדים, טעמים עזים ומקוריים, וכל ביס מרגיש כמו מכת נוקאאוט של טעם.
אחד הסודות הגדולים של אל קאפונה הוא הרוטבים. לא מדובר ברטבים גנריים קנויים, אלא בסדרה של רטבים שמיוצרים במקום, מדי יום, מחומרי גלם טריים. רוטב הצ'דר הביתי, לדוגמה, סמיך, עז בטעם, ומצפה את ההמבורגר בדיוק במידה הנכונה לא שוחה, לא חסר, פשוט מאוזן. לצדו תמצאו רוטב שום קונפי עמוק וקטיפתי, איולי צ'יפוטלה פיקנטי וממכר, רוטב ברביקיו כהה ומעושן עם נגיעה של מתקתקות, ואפילו רוטב גבינת קממבר נמסה – לאניני טעם שמחפשים משהו קצת אחר.
הייחוד של המקום לא מסתיים ברטבים. גם הפרודוקטים שנבחרים להרכיב את ההמבורגר מעידים על רמה אחת מעל. הבשר טחון במקום, מנתחים שונים של בקר איכותי, ומתובל בעדינות כדי לא להאפיל על טעם הבשר עצמו. הלחמניות נאפות במיוחד לפי הזמנה אווריריות מבחוץ, עם קלייה עדינה שמחזיקה את ההמבורגר בלי להתפורר.
מעל הקציצה תוכלו למצוא תוספות מיוחדות כמו פרוסות גבינת קממבר שמתמסות לתוך הבשר, בייקון פריך, טבעות בצל קריספיות, ירקות טריים וחתוכים דק-דק (כולל מלפפונים חמוצים חמצמצים שמוסיפים טוויסט), ריבת בצל מתקתקה שמאזנת את העסיסיות, ולחובבי ההפתעות גם אננס צרוב, חמאת צ'ילי או פופקורן חריף, במנות מיוחדות עונתיות.
הצ’יפס, שהוא כבר סיפור בפני עצמו, נחתך דק-דק מדי יום, מתובל ביד מדויקת, פריך מבחוץ ורך מבפנים וכמובן נטבל באופן מושלם בכל אחד מהרוטבים הביתיים.
בין אם תבחרו להגיע פיזית או להזמין הביתה, תקבלו את אותה החוויה המבורגר טרי, חם, מפוצץ טעמים, עטוף בקופסה שמיועדת לשמור על המרקם והאיכות, עם כל התוספות והרטבים בצד, כדי שתוכלו להרכיב ולשלוט בטעם בעצמכם.
אל קאפונה לא רק מגישים המבורגר הם מייצרים חוויה.
וזה מורגש בכל שכבה, בכל ביס, בכל רוטב.
אל קאפונה – רינגנבלום, באר שבע. המקום ששומר על שקט, אבל משאיר טעם שאי אפשר לשכוח.