שגרירים

עידן ג׳ונם כהן

בעל עשור של נסיון בתחום האוכל במסעדות בב״ש. עשר השנים האחרונות מנהל בהצלחה את משרד הפרסום ג׳ונם כהן. טורטיה אנטריקוט או סלט קיסר, תלוי על איזה יום נפלתם.

אלון חננאל

עבד שנים כטבח במגוון מסעדות שף בתל אביב ובבאר שבע. מנהל קריאייטיב במשרד ג׳ונם כהן ובעל עסק לקייטרינג ופופ-אפים של המבורגר יחד עם אשתו נועה. אוהב פיצה וכמה שיותר

אחיאב לנקרי

מנהל קבוצת "אוכלים בבאר שבע והסביבה" בשש השנים האחרונות. כשלא מבקר במסעדות חדשות, עובד כאנליסט בחברת ייעוץ אסטרטגי. בשלן בייתי ברמה ואוהב במיוחד לאכול המבורגרים, מדיום רייר.

הגר גבאי, פלפלת

בעלת בלוג האוכל פלפלת, בשלנית ביתית ומנגישה את המטבח לכולם ולכולן. עוסקת עשור בתחום התקשורת, ואמא של ארז ושקד. אף פעם לא תסרב לצ׳יפס ופיצה

סתיו סעדון

מסתכלת על העולם בעיניים בצבע שונה! בעלת בלוג אוכל עשיר למי שיודע לבשל וגם למי שהקשר שלו לקרש חיתוך מקרי בהחלט. לחם וחמאה זה הפייבוריט

שנהב בנימין ירוחם

בבקרים מורה למתמטיקה ובין לבין דואגת ברשתות למתכונים קלילים ומזינים ברשת. אחרי כל זה לומדת רפואה תזונתית וטיפול באכילה רגשית. אפשר לומר הצלע הבריאה של הנבחרת. מה הפייבוריט שלה? הכול!

רותם סמפסון

באר שבעית גאה, בוגרת המחלקה לניהול מלונאות ותיירות בבן גוריון בלוגרית טיולים וקולנריה בעיקר באיזור הדרום חברה בקהילת המשפיענים של באר שבע

אמילי זאטולובסקי

תפריט נגישות

נפתח לכם התאבון

מחכים לכם באפליקציית ״אוכלים״
עם מגוון הטבות טעימות ושוות במיוחד

להורדת האפליקציה: