כתבתי כבר על המתחם החדש של הביג ועל כמה מסעדות מעניינות נפתחו שם, אז נתחיל מהגומבה
תכלס חצי מהתגובות בפוסט ההוא היו פרגונים על הסניף הקודם שבפלאנט (לא לדאוג, זה בנוסף) ועכשיו הביאו את הסטנדרטים הגבוהים משם לביג -באמת שזו פשוט מסעדה שכיף לאכול בה.
המקום החדש נעים לעין, עם חדר פסטה אפילו יותר מרשים שאפשר לראות בו את הטורטליני נוצר בקפידה, והמטבח פתוח אפילו יותר, ופותח עוד יותר את התיאבון.
מה לקחנו הפעם:
רביולי גבינות בחמאה ומרווה, לזניית חצילים, פיצה בופולינה (עם מוצרלה רכה ושום קונפי), ארנצ'יני פטריות קלאסי, סלט רענן (לא יודע איך קוראים לו אבל בא בטוב) וכמובן- האחד והיחיד (שדיר באלק הם יורידו אותו כי "זה ספיישל") הלא הוא טורטליני פטריות ופולנטה.
לא צוחק, אחת המנות הטובות בעיר. מעדן.
בדרך כלל אני לא שורד לקינוחים אבל היו מספיק פיות אז לקחנו את הפאי שוקולד ואת הפיסטוק. אחלה רוטב שוקולד על על הראשון, אולי כדאי להם להוסיף גם איזה רוטב פיסטוק על השני.
מה שבאמת היה לי שונה זה שגם הזמנו שתייה אמיתית-
קוקטייל נגרוני, קפטן פאשן (נראה לי, משהו עם רום ופסיפלורה) ואני לקחתי יין לבן.
משהו בעיצוב הנעים החדש ובחוץ שקיעה נעימה הרגיש שזה מתאים ותכלס הקוקטיילים היו ברמה לא רעה בכלל.