"אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" וזה בדיוק התיאור כשמגיעים למסעדת נוקה. הבחוץ ממש לא מכין את האורח למה שמצפה לו בפנים.
החשיבה על הפרטים הקטנים באה לידי ביטוי גם בעיצוב המושקע וגם בהגשה, ובכלל יש קארמה טובה במסעדה!
שיפוד של הקצב – הוגש עם רוטב דמי-גלאס שהיה עשוי לעילא ולעילא, מאוזן ברמת דיוק מושלמת, ופירה במרקם קרמי מעורר פליאה לאור העובדה שהוא פרווה ומבירור עם השף – תוספת של קרם קוקוס הוא זה שנותן את הטון והטעם היחודי
הזמנו לשולחן חמש מנות פתיחה סופר טעימות, אהבתי כל מנה שהוזמנה, הטעמים מודגשים, המנות מוגשות בהקפדה. עלי החסה טריים, גם הרטבים והטעמים בסיבצ'ה, בגיוזה, בסלט שהגיע ליד (הגיע עם עלים שהיו קצת עייפים אבל זה לא באמת הפריע למנה).
הייתי עוצרת כאן כי המנות הראשונות היו בול והשביעו אותי כשבצד קוקטייל ללא אלכוהול, בכל זאת צריכה לנהוג ארבעים דקות חזרה הביתה לבד בחושך. במנות העיקריות פחות שמתי לב. גם כי אני לא מבינה גדולה בבשר. זכורה לי תוספת הפירה והרוטב שהיו וואו. והמנה עם הסינטה והניוקי הייתה טעימה לי מאד. הקינוחים שהזמנו לא היו מושקעים לטעמי- הייתי מסתפקת בפנה קוטה ותו לא. או משהו קליל אחר.
העיקר החברה והאוירה מקום שמתאים לדייטים, מפגש חברות וחברים. שעתיים שהעברנו בכיף והנאה. השירות נעים ואכפתי. מקום שכדאי לשים לב אליו למי שחובב אוכל טיפה יותר מושקע מהז'אנר הרגיל.
אני אוסיף ואסכם:
הייתה לנו חוויה מעולה, אווירה מאוד נעימה ברמה גבוהה מהשירות הנעים ועד לתאורה והווליום שמאוד התאימו לסיטואציה. לפי מה שהבנתי בימים שני ורביעי אלה ערבים בסגנון כזה, כמו שאנחנו חווינו, כשבשאר הערבים יותר מעלים את הקצב והווליום
בזמן שהן חגגו עם קוקטיילים נטולים אני ממש אהבתי את קוקטייל "מי הכומר" ובסיבוב השני פשוט אמרתי לברמן מה אני אוהב והוא קלע בול
ממה שאכלנו אני הכי נהנתי מהנאמס הוויאטנמי, הפאני פורי ובסוף הדנבר קאט שהיה פשוט מעולה (וגם מאוד משביע, מנה מרשימה)
וזהו, תלכו מקווים שגם לכם יצא ללכת ליהנות מערב של אוכל טוב ואווירה טובה!